Installatiehandleiding

Gewijzigd op Tue, 20 Jun 2023 om 04:05 PM

Installatiehandleiding

Volg de onderstaande instructies wanneer u de eQuse Office Add-in voor het eerst installeert. Bekijk de gebruikshandleiding voor ondersteuning bij het gebruik van de eQuse Office Add-in.

Systeemvereisten

Voor de verschillende versies van Office zijn verschillende systeemvereisten. Kijk bij uw Office versie of u alle vereiste pakketten heeft geïnstalleerd alvorens u de Add-in installeert. Bij twijfel adviseren wij u contact op te nemen met de IT-afdeling binnen uw organisatie.

Office 2010

Office 2013

Office 2016

AANDACHTSPUNT: OM MICROSOFT .NET FRAMEWORK 4.5 OF HOGER TE INSTALLEREN IS MINIMAAL WINDOWS VISTA MET SERVICEPACK 2 VEREIST. DIT BETEKENT DAT DE EQUSE OFFICE ADD-IN NIET WORDT ONDERSTEUND OP COMPUTERS MET WINDOWS XP EN WINDOWS VISTA ZONDER SERVICEPACK 2.

Stap 1: De eQuse Office Add-in installeren

1. Download de installatie bestanden via: https://we.tl/t-mAkpmp7x5q
  2. Pak het gedownloade zip bestand uit.
  3. U vindt de .exe en .msi installatiebestanden in de gelijknamige mappen (32-bit en 64-bit versies zijn beschikbaar voor beide bestandstypes).
  4. Dubbelklik op het setup bestand om het installatieprogramma te starten.
  5. Doorloop de installatie aan de hand van de instructies op het scherm.
  6. De eQuse Office Add-in installatie is voltooid.

Stap 2: Activatiesleutel invoeren

1. Na installatie van de eQuse Office Add-in dient u deze te activeren via een van de ondersteunde Microsoft Office programma’s.
  2. Start bijvoorbeeld uw Microsoft Word programma en selecteer het nieuwe Equse Indicate tabblad. Klik vervolgens op Instellingen en geef daar uw activatiesleutel op. U kunt de activatiecode in eQuse terugvinden in de module Systeem onder het tabblad account. Let wel op dat u ingelogd bent als admin gebruiker!
  3. Controleer de activatiesleutel door op controleer sleutel te klikken. Selecteer vervolgens opslaan als de melding licentie geldig getoond wordt.

De Office Add-in is nu geactiveerd, u kunt hem direct gebruiken. Bekijk eventueel de gebruikshandleiding voor uitleg over het gebruik van de eQuse Office Add-in.