Doelstellingen en risico's opleggen

Wanneer u ingelogd bent op een Hoofdkantoor kunt u doelstellingen en risico's aan onderliggende vestigingen opleggen via het tabblad Opleggen in de module Doelstellingen en risico's. Bij het toevoegen van een opgelegde doelstelling treft u onder aan het formulier een sectie Opleggen. Hier kunt u kiezen of de doelstellingen risico voor alle onderliggende vestigingen, voor specifieke groepen of voor specifieke vestigingen is bedoeld.

Kiest u Specifieke groep(en) dan kunt u in het lijstje dat tevoorschijn komt één of meerdere groepen selecteren. Op het tabblad Selectiegroepen binnen de module Vestigingen kunt u de specifieke groep(en) beheren. Kiest u Specifieke vestiging(en) dan kunt u in het lijstje dat tevoorschijn komt één of meerdere vestigingen selecteren. Het toevoegen van een doelstelling, risico of Bow-tie gaat verder hetzelfde als beschreven in Doelstellingen en risico's

Bij de onderliggende vestigingen verschijnt de doelstelling nu in de module Doelstellingen en risico's. De opgelegde doelstellingen in de module Doelstellingen en risico's worden weergegeven op het tabblad Beheer. De opgelegde doelstellingen zijn te herkennen aan het Hoofdkantoor icoon.

Als onderliggende vestiging(en) is het niet mogelijk om een opgelegde doelstelling, risico's of Bow-tie aan te passen of te verwijderen. Het is alleen mogelijk om opgelegde doelstellingen, risico's of Bow-tie te bekijken.

Aandachtspunten:

  • Het Hoofdkantoor heeft de mogelijkheid om één of meerdere bestanden aan een opgelegde doelstelling te koppelen. Deze bestanden kunnen door de onderliggende vestigingen alleen ingezien worden.