Context

Gewijzigd op Wed, 16 Aug 2017 om 09:28 AM

Context

Als bedrijf is het van belang dat er met regelmaat interne en externe analyses worden gedaan. Op basis hiervan kunt u uw bedrijf nog meer optimaliseren. De uitkomst van deze analyses kunt u verwerken in de module Context. In de module kunt u direct een onderverdeling maken tussen interne en externe issues. Uit de issues kunt u later bv risico's of verbetermaatregelen aanmaken.

Overzicht

Het tabblad Overzicht toont een duidelijk overzicht van alle ingevoerde issues uit de interne en externe analyse.

1. Naam van het thema.
  2. Naam van het issue.
  3. Omschrijving van het issue.
  4. Toont alle links en verwijzingen per issue. Klik op de link om naar het desbetreffende item te navigeren.

Interne issues

Het tabblad Interne issues geeft u de mogelijkheid om issues aan te maken en deze onder te verdelen onder verschillende thema's.

Voordat u issues kunt invoeren dient u een thema aan te maken. Dit doet u door in de werkbalk op de knop Thema toevoegen te klikken. In het scherm dat verschijnt voert u de naam van het thema in. Sla de wijzigingen op door op de knop Opslaan te klikken. Voor het wijzigen van de naam klikt u op het  icoontje en voor het verwijderen klikt u op het  icoontje.

Voor het invoeren van issues klikt u op de knop Intern issue toevoegen (onder themanaam). Er verschijnt een formulier waar u de naam en een omschrijving en links en verwijzigen kunt invoeren. Sla de wijzigingen op door op de knop Opslaan te klikken. Voor het wijzigen van de naam klikt u op het  icoontje en voor het verwijderen klikt u op het  icoontje.

Externe issues

Het tabblad Externe issues geeft u de mogelijkheid om issues aan te maken en deze onder te verdelen onder verschillende thema's. Zowel de thema's als issues kunt u wijzigen en verwijderen.

Voordat u issues kunt invoeren dient u een thema aan te maken. Dit doet u door in de werkbalk op de knop Thema toevoegen te klikken. In het scherm dat verschijnt voert u de naam van het thema in. Sla de wijzigingen op door op de knop Opslaan te klikken. Voor het wijzigen van de naam klikt u op het  icoontje en voor het verwijderen klikt u op het  icoontje.

Voor het invoeren van issues klikt u op de knop Extern issue toevoegen (onder themanaam). Er verschijnt een formulier waar u de naam en een omschrijving en links en verwijzigen kunt invoeren. Sla de wijzigingen op door op de knop Opslaan te klikken. Voor het wijzigen van de naam klikt u op het  icoontje en voor het verwijderen klikt u op het  icoontje.