Forum

Gewijzigd op Mon, 29 Feb 2016 om 04:50 PM

Forum

De module Forum geeft u een overzicht van de verschillende fora welke u kunt inzien en waar u in contact kunt treden en discussiëren met andere gebruikers en de servicedesk van eQuse Indicate. U kunt zelf discussies voeren en bekijken over diverse onderwerpen met betrekking tot uw kwaliteitssysteem. Om een discussie te bekijken klikt u op de naam van de betreffende discussie.

Aandachtspunt: Wanneer het symbool voor gesloten voor een bepaald forum staat is dit forum gesloten en dus niet bereikbaar voor inzage en discussie.

Hier kunt u vervolgens de diverse onderwerpen binnen een discussie bekijken door op de naam van het onderwerp te klikken of zelf een onderwerp aan de discussie toevoegen.  Bij de te bekijken onderwerpen binnen een discussie kunt u antwoorden aan het onderwerp toevoegen of uw laatste antwoord nog wijzigen (indien het het laatste antwoord in de discussie is).

Onderwerp toevoegen

Op de pagina Onderwerp toevoegen kunt u in een forum een nieuw onderwerp toevoegen voor discussie. Dit doet u door de gegevens als gevraagd op de pagina in te vullen.

Tip: U kunt de tekst indien gewenst, vetgedrukt maken, cursief zetten, onderstrepen of markeren door op de symbolen hiervoor te klikken nadat u het betreffende stuk tekst hebt geselecteerd.

Wanneer u alle gegevens volledig en correct heeft ingevoerd kunt u het toevoegen van een onderwerp bevestigen door op de knop Opslaan te klikken. Het toegevoegde onderwerp komt in een lijst voor onderwerpen binnen een forum te staan. Hier kunt u het onderwerp bekijken en tevens antwoorden toevoegen.

Bericht toevoegen

Op de pagina Bericht toevoegen kunt u in een forum een antwoord toevoegen aan een discussie. Dit doet u door de gegevens als gevraagd op de pagina in te vullen. Wanneer u alle gegevens volledig en correct heeft ingevoerd kunt u het toevoegen van een onderwerp bevestigen door op de knop Opslaan te klikken. Het toegevoegde antwoord komt in een lijst voor antwoorden binnen een onderwerp te staan.