Vestigingen

Gewijzigd op Fri, 18 Nov 2016 om 04:26 PM

Vestigingen

De module Vestigingen geeft u als gebruiker van een Maatschap of Hoofdkantoor een overzicht van alle onderliggende vestigingen. Tevens kunt u bepalen wanneer opgelegde gegevens verschijnen en kunt u inlogstatistieken bekijken.

1. Naam van vestiging(en).
  2. Datum laatste inlog van de vestiging.
  3. Aantal keren dat er door de vestiging is ingelogd in de afgelopen 3 maanden.
  4. Opgelegde items zijn voor een vestiging pas vanaf de aangegeven datum op de Kalender te zien. Deze datum is te wijzigen door de vestiging aan te klikken en vervolgens op de knop Wijzigen te klikken.

Selectiegroepen

Als Hoofdkantoor heeft u de mogelijkheid om groepen met vestigingen te definiëren. Tabblad Selectiegroepen biedt u de mogelijkheid om groepen te beheren, zoals het aanmaken, wijzigen of verwijderen van groepen. De aangemaakte groepen kunt u selecteren bij de optie Specifieke groep(en) in het opleggen component als u een item gaat opleggen zoals bijvoorbeeld Activiteiten opleggen, Externe links opleggen, PI's opleggen etc.. Als het regelmatig voorkomt dat u items dient op te leggen aan dezelfde vestigingen en niet aan alle vestigingen dan is het handig om één of meerdere groepen aan te maken. Als u dan een item gaat opleggen hoeft u alleen maar één of meerdere groepen te selecteren uit de lijst Specifieke groep(en) i.p.v. iedere vestiging afzonderlijk te selecteren. De vestigingen in de gekozen groepen krijgen nu automatisch het item opgelegd.