Leveranciers opleggen

Wanneer u ingelogd bent op een Hoofdkantoor kunt u leveranciers aan onderliggende vestigingen opleggen via het tabblad Opleggen in de module Leveranciers. Bij het toevoegen van een opgelegde leverancier treft u onder aan het formulier een sectie Opleggen. Hier kunt u kiezen of de leverancier voor alle onderliggende vestigingen, voor specifieke groepen of voor specifieke vestigingen is bedoeld.

Kiest u Specifieke groep(en) dan kunt u in het lijstje dat tevoorschijn komt één of meerdere groepen selecteren. Op het tabblad Selectiegroepen binnen de module Vestigingen kunt u de specifieke groep(en) beheren.

Kiest u Specifieke vestiging(en) dan kunt u in het lijstje dat tevoorschijn komt één of meerdere vestigingen selecteren.

Bij de onderliggende vestigingen verschijnt de leverancier nu in de module. De opgelegde leveranciers in de module Leveranciers worden weergegeven op het tabblad Beheer. De opgelegde leveranciers zijn te herkennen aan het hoofdkantoor icoon.

Als onderliggende vestiging(en) is het niet mogelijk om een opgelegde leverancier aan te passen of te verwijderen. Het is alleen mogelijk om opgelegde leveranciers te bekijken.

Aandachtspunten:

  • Het Hoofdkantoor heeft de mogelijkheid om één of meerdere bestanden aan een opgelegde leverancier te koppelen. Deze bestanden kunnen door de onderliggende vestigingen alleen ingezien worden.