Systeem

Gewijzigd op Fri, 05 Feb 2016 om 03:43 PM

Systeem

De module Systeem stelt u als administrator in staat om de standaard systeem instellingen van modules aan te passen. De standaard systeem instellingen, zijn voor iedere gebruiker hetzelfde. De module Systeem is alleen beschikbaar voor de administrator. Wilt u als gebruiker persoonlijke instellingen aanpassingen dan dient u te gaan naar de module Profiel.

Account

Het tabblad Account geeft u een overzicht van uw account gegevens, zoals uw eQuse relatienummer, Gebruikers voorwaarden of de Office Add-in licentiesleutel indien deze van toepassing is.

Configuratie

Het tabblad Configuratie stelt u in staat om de standaard systeem instellingen van één of meerdere modules aan te passen. Om de wijziging(en) toe te passen dient u deze eerst op te slaan. Met de optie Herstel naar standaard is het mogelijk om gedane instellingen, voordat u de wijzigingen heeft opgeslagen, weer terug te zetten naar de standaard systeem instellingen.