Berichten en notificaties opleggen

Gewijzigd op Wed, 16 Aug 2017 om 09:17 AM

Interne berichten verzenden naar vestigingen

Wanneer u ingelogd bent op een Hoofdkantoor kunt u interne berichten aan onderliggende vestigingen versturen. Bij het toevoegen van een intern bericht kunt u aangeven of het bericht wordt verstuurd naar gebruikers van het Hoofdkantoor zelf of dat het bericht wordt verstuurd naar onderliggende vestigingen.

1. Deze 2 opties hebben betrekking op het Hoofdkantoor zelf. Hier kunt u het bericht naar alle gebruikers of naar specifieke gebruikers van het Hoofdkantoor versturen.
  2. Deze 2 opties hebben betrekking op de onderliggende vestiging(en) en niet op het Hoofdkantoor zelf. Hier kunt u het bericht naar alle onderliggende vestigingen of naar specifieke vestigingen versturen. Het bericht is zichtbaar voor alle gebruikers binnen de vestigingen waar het bericht naar is verzonden.
  3. Deze optie hebt betrekking op de onderliggende vestiging(en) en niet op het Hoofdkantoor zelf. Hier kunt u het bericht naar alle geselecteerde groep(en) versturen. Het bericht is zichtbaar voor alle gebruikers binnen de geselecteerde groep(en) waar het bericht naar is verzonden. Op het tabblad Selectiegroepen binnen de module Vestigingen kunt u de specifieke groep(en) beheren.

Na het invullen van de velden klikt u op de knop Opslaan. Het interne bericht wordt nu naar alle gekozen geadresseerden verstuurd. De vestiging(en) ontvangen het bericht in de map Ontvangen in de module Berichten en notificaties. Een intern bericht van het Hoofdkantoor is als onderliggende vestiging te herkennen aan het hoofdkantoor icoon en aan de kleur (zie Legenda aan linker zijde voor uitleg betreffende de kleuren). Tevens zal het bericht verschijnen in het berichtenscherm.

Het Hoofdkantoor kan een reeds verzonden intern bericht wijzigen, verwijderen of verzenden via email naar alle geadresseerden. De aanpassingen zijn direct zichtbaar bij de onderliggende vestiging(en).

De mogelijkheid bestaat om een leesbevestiging te koppelen aan een bericht. Het Hoofdkantoor kan dan nagaan welke vestiging(en) het bericht wel of niet hebben gelezen. Klik op het bericht in de map Verzonden om onder de sectie Leesbevestigingen te zien welke vestiging(en) het bericht wel of niet hebben gelezen. Door te klikken op het aantal achter de naam van de vestiging kunt u zien om welke individuele gebruikers het gaat.

Aandachtspunt: Een vestiging krijgt alleen de Bevestig lezen knop te zien indien vanaf het Dashboard op het bericht wordt geklikt. De knop is niet zichtbaar indien men vanuit de module op het bericht klikt.