Interne audits

De module Interne audits stelt u in staat om uw Interne audits te beheren. U kunt in deze module interne audits plannen en afhandelen. Bij het plannen van een interne audit kunt u via het Links en verwijzingen component aangeven welke systeemonderdelen u wenst te auditen of gerelateerd zijn aan de audit. Verder is het mogelijk om een verantwoordelijke medewerker aan te stellen en kunt u via het bestandencomponent eventueel een bestand koppelen (bijvoorbeeld uw auditplan).

De planning van de Interne audit wordt bepaald via het kalendercomponent. Door een datum op te geven zal het systeem notificaties geven wanneer de planning van de interne audit uw aandacht vereist.

U kunt interne audits afhandelen en/of bekijken via de module Interne audits of door gebruik te maken van de module Kalender. Wanneer u via de module Interne audits navigeert klikt u eerst op de naam van de Interne audit. Hiermee komt u op de bekijkpagina waar u een overzicht treft van alle informatie m.b.t. de interne audit. Door op een planmoment te klikken verplaatst u zich naar het afhandelscherm.

Aandachtspunten:

  • U kunt zowel bij het toevoegen als bij het afhandelen van een Interne audit een bestand koppelen.